Tankreiniger

Kemdirect tankreiniger

Voor het veilig schoonmaken van de watertank, de leidingen en de boiler in caravan, camper of boot. Ook uitermate geschikt voor het schoonmaken van de toilettank en de vuilwatertank.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • maakt hygiënisch schoon
  • reinigt en ontkalkt (ook de boiler)
  • compact en werkzaam
  • extra aandacht voor milieu en veiligheid
  • ook voor het schoonmaken van cassette en vuilwatertank

Klik hier voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Waarom citroenzuur in Kemdirect?

De Kemdirect tankreiniger bevat geconcentreerd (watervrij) en zeer zuiver citroenzuur. Citroenzuur is een hernieuwbare grondstof die niet alleen hygiënisch reinigt maar ook ontkalkt. Dus ideaal om de drinkwatertank (net wat minder actief dan de vloeibare omdat hier ook een zeep in zit), de vuilwatertank of de cassette schoon te maken. Ook ideaal als huishoudontkalker voor de wasmachine, de vaatwasser, de koffie apparatuur (1 a 2 maatscheppen per liter), de douchekop enz. Citroenzuur dringt niet of nauwelijks in de meeste materialen dus is veiliger dan bijvoorbeeld azijnzuur.

Tip: Maak de het watersysteem eerst grondig schoon met de vloeibare watertankreniger en gebruik dan voor het “onderhoud” de tankreiniger uit het rode potje. Met één potje kunt u tot 4 x de watertank en de leidingen schoonmaken. Super voordelig dus! Eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop.