Powergel 50% KORTING

powergel

Kemdirect Powergel ongeparfumeerde toiletvloeistof

Kemdirect Powergel is de eerste uiterst werkzame maar ongekleurde en niet geparfumeerde toiletvloeistof voor het chemische / mobiele toilet in camper, caravan en boot.

De unieke Kemdirect Powergel formulering stabiliseert  de pH  om geurtjes te voorkomen en combineert dat met bewezen actieve geurneutralisatie.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • ongekleurd en zonder parfum
  • compact (100ml/20l) en uiterst werkzaam
  • houdt de tank van uw camper of caravan toilet super schoon en fris
  • extra aandacht voor milieu en veiligheid (veilig voor septic tank en waterzuivering bij normaal gebruik)
  • met natuurlijk xantaan gom verdikte formulering
  • stabiele flacon met kindveilige sluiting die voor volwassenen eenvoudig is te openen en waar erg eenvoudig mee kan worden geschonken
  • bevordert de afbraak van tissue toiletpapier (geen speciaal papier nodig)

Kortom een betaalbare zeer actieve geurloze toiletvloeistof voor het mobiele toilet in camper, caravan of boot. 

Traditionele toiletvloeistof is donkerblauw en sterk geparfumeerd. Veel mensen krijgen de kriebels als ze het chemische toilet (ook de toiletvloeistof) ruiken of bij de gedachte dat ze morsen met de blauwe toiletvloeistof. Met Kemdriect powergel toiletvloeistof is dat verleden tijd.

De afvaltank en de toiletpot blijven met de Kemdirect Powergel toiletvloeistof super schoon. Een schoon toilet, dat wil toch iedereen!

De Powergel toiletvloeistof is ook te gebruiken in de vuilwatertank. Gewoon een scheut via het gootsteentje. Perfect om de zwanenhals te ontgeuren.

Ook in de spoelwatertank (ipv roze vloeistof). Spoelwater met Powergel  bij voorkeur opgebruiken en als de spoelwatertank langere tijd niet in gebruik is deze leeg maken. Dat geldt ook voor andere spoelwatertoevoegingen. Eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop.