shampoo voor caravan en camper

Kemdirect shampoo. Topper: voor caravan, camper en boot.Kemdirect Polymeer shampoo

LET OP. We gaan stoppen met de productie en verkoop van de Kemdirect Polymeershampoo. Reden zijn flink teruggelopen verkopen door concurrentie en distributiekracht van enkele grote spelers en toetreders. Bovendien zijn enkele grondstoffen niet meer verkrijgbaar in Nederland. Nog te koop in onze webshop maar OP=OP

Een veilige, werkzame ultra moderne shampoo met een uniek (co) polymeer.

Wat zijn de voordelen?

  • – zuinig (1 dopje in een emmer)
  • – veilig voor lak en kunststoffen 
  • – sneller klaar want polymeer hecht eerst aan vuil en dan aan het oppervlak voor extra glans
  • – voorkomt en verwijdert zwarte strepen

“De camper of caravan wassen is een fluitje van een cent met Kemdirect shampoo” (blad Caravannen). 

Het polymeer in Kemdirect shampoo voor caravan, camper en boot, hecht zich eerst aan het vuil zodat wassen veel gemakkelijker gaat. Daarna hecht het polymeer zich aan het schone oppervlak waar het een beschermende en glanzende film achterlaat.
Het polymeerlaagje voorkomt het ontstaan van hardnekkige zwarte strepen. Bestaande strepen haalt u weg met een beetje onverdunde shampoo.

Een dopje in een emmer (10 liter) liefst warm water is voldoende. Bij extra vervuiling helpt het om de dosering te verhogen.

Het meeste water zal als een film van het voertuig trekken en eventuele restjes haalt u even weg met een zeem.  Niet toepassen in de volle zon om kalkaanslag uit het spoelwater te voorkomen.

We zien in de markt veel zogenaamde alkalische shampoo en “zwarte streepverwijderaar”. Deze werken op een soort afbijt principe (zeer hoge pH). Als je ze iets te lang laat inwerken kan onherstelbare schade aan de lak ontstaan. Kemdirect shampoo is werkzaam maar wel veilig. De pH waarde is gelijk aan die van kraanwater.

En de personenauto?
Kemdirect shampoo is speciaal ontwikkeld voor caravan en camper maar kan door zijn milde formule net zo goed voor de auto worden gebruikt. Het polymeer hecht zich ook aan glas zonder dat dat vettig wordt dus ook toepasbaar op de ramen thuis (1/2 dopje per emmer). Die blijven langer schoon.

Hoe was je de caravan, camper of boot? Hier tips.

Kemdirect webshop